Trei şerpi au fost găsiţi la o ghenă de gunoi din Oradea (Video)

Trei şerpi au fost găsiţi la o ghenă de gunoi din Oradea (Video)

Trei şerpi au fost descoperiţi la o ghenă de gunoi din Oradea, la faţa locului deplasându-se poliţişti şi comisarii Gărzii de Mediu care au deschis o anchetă.

”Ca urmare a unei sesizări, comisarii Gărzii de Mediu Bihor, s-au deplasat în Oradea, Cartierul Rogerius, în zona unui ţarc de deşeuri, unde au identificat 3 exemplare de şerpi constrictori neveninoşi abandonaţi printre deşeuri”, a transmis, marţi, Garda de Mediu Bihor.

Sursa citată a precizat că reptilele au fost luate în custodia Grădinii Zoologice Oradea, până la finalizarea inspecţiei şi a cercetărilor.

ADVERTISING

”Cu ajutorul Poliţiei Locale Oradea a fost identificată persoana responsabilă care a abandonat cei 3 şerpi. În prezent şe continuă cercetările, urmând a se lua în cel mai scurt timp posibil, toate măsurile prevăzute de lege”, au mai transmis oficialii Gărzii de Mediu.

Proprietarul este un tânăr de 22 de ani, care a fost amendat.

3 şerpi contrictori abandonaţi în ţarcul de deşeuri!🐍Ca urmare a unei sesizări, comisarii Gărzii de Mediu Bihor, s-au deplasat în Oradea, Cartierul Rogerius, în zona unui ţarc de deşeuri, împreună cu reprezentanţii ai Poliţiei Locale Oradea, Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bihor, a Grădinii Zoologice Oradea şi lucrători din cadrul IPJ Bihor – Serviciul pentru Protecţia Animalelor, unde au identificat 3 exemplare de şerpi constrictori neveninoşi abandonaţi printre deşeuri.🐍Animalele au fost luate în custodia Grădinii Zoologice Oradea, până la finalizarea inspecţiei şi a cercetărilor. Cu ajutorul Poliţiei Locale Oradea a fost identificată persoana responsabilă care a abandonat cei 3 şerpi.🐍În prezent şe continuă cercetările, urmând a se lua în cel mai scurt timp posibil, toate măsurile prevăzute de lege!

Publicată de Garda de Mediu Bihor pe Marţi, 25 octombrie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇