Trei copii cu vârste între 10 şi 14 ani, suspectați că l-au tâlhărit pe celebrul jurnalist Charlie Ottley

Trei copii cu vârste între 10 şi 14 ani, suspectați că l-au tâlhărit pe celebrul jurnalist Charlie Ottley

Doi băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, sunt principalii suspecţi în cazul tâlhăriei comise asupra jurnalistului britanic Charlie Ottley. Aceştia au fost duşi la sediul Secţiei 1 Poliţie Urbană Timişoara pentru audieri.

”În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea şi depistarea a trei minori (2 băieţi şi o fată), cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, care ar fi bănuiţi de sustragerea unei drone din Parcul Civic, din Timişoara, ce aparţinea unui bărbat”, a transmis, luni seară, IPJ Timiş.

ADVERTISING

Drona a fost sustrasă, alături de echipamente de filmare, de la jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru seria "Wild Carpathia", în zona centrală a municipiului Timişoara.

Jurnalistul a povestit cum a fost jefuit în zona centrală a Timişoarei, afirmând că stătea pe bancă, iar cineva s-a apropiat şi i-a luat rucsacul în care se aflau echipamente de filmare şi a fugit.

Ottley a precizat că s-a luat după hoţ, dar acesta era mai bine antrenat. El a făcut apel la cel care a furat echipamentele să îi înapoieze cardul cu imaginile filmate.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇