Suspectul dublei crime de la Iași a fost arestat preventiv

Suspectul dublei crime de la Iași a fost arestat preventiv

Studentul canadian de origine marocană, considerat a fi principalul suspect în dublul asasinat de la Iași a fost arestat preventiv, au decis magistraţii Curţii de Apel Iaşi.

Ahmed Sami El Bourkadi, în vârstă de 20 de ani, este suspectat că l-a ucis pe Jniyah Youssef, un tânăr de 25 de ani, student în anul II, la specializarea Medicină Generală, şi pe iubita acestuia, Ioana Vanesa Burlacu, o tânără în vârstă de 23 de ani, elevă în anul II la o şcoală postliceală.

Cadavrele celor doi au fost găsite în noaptea de 10 spre 11 decembrie într-o vilă dintr-un cartier rezidenţial. Femeia a fost înjunghiată de 33 de ori, bărbatul de 17, iar în imobil s-au identificat urme de ardere. Loviturile care au cauzat moartea celor doi au fost aplicate în zona organelor vitale, unele dintre ele au ajuns la coloana cervicală. Medicii legişti nu au descoperit în corpurile acestora indicii că ar fi consumat droguri sau băuturi alcoolice.

Suspectul a fost prins la Roma și adus, miercuri, în țară.

Anchetatorii au fost la locuinţa acestuia din Iaşi, de unde au ridicat mai multe obiecte şi probe pe care le-au dus la expertiză deoarece ar putea fi purtătoare de urme de la locul comiterii dublului asasinat.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇