Supraviețuire în stilul lui Bear Grylls: Un bucureștean de 19 ani, pierdut pe munte, și-a făcut un adăpost în zăpadă ca să reziste peste noapte (VIDEO)

Supraviețuire în stilul lui Bear Grylls: Un bucureștean de 19 ani, pierdut pe munte, și-a făcut un adăpost în zăpadă ca să reziste peste noapte (VIDEO)

Un tânăr de 19 ani din Bucureşti, căutat încă de ieri de salvamontişti din Buşteni, a supravieţuit pe munte după ce ce şi-a făcut adăpost în zăpadă, în stilul cunoscutului Bear Grylls.

El a fost găsit, duminică, de salvamontişti şi a ajuns cu bine la Buşteni.

”Tânărul de 19 ani a scăpat cu viaţă după o noapte petrecută într-un adăpost pe care l-a făcut în zăpadă. S-a învelit în folia de supravieţuire şi a rămas ascuns până dimineaţă.

De aceea, salvamontiştii nu au putut să-l găsească azi-noapte. Urmele lui de coborâre au fost văzute din elicopter şi o echipă de salvatori l-a găsit în apropiere de Poiana Costilei”, a transmis, duminică, Salvamont Buşteni.

ADVERTISING

Tânărul avea echipamentul necesar, dar nu avea lanternă, iar bateria telefonului i s-a descărcat.

Upgrade:Tânărul de 19 ani a scapat cu viata dupa o noapte petrecută intr-un adapost pe care l-a facut in zapada. S-a invelit in folia de supravietuire si a ramas "ascuns" pana dimineata. De aceea salvamontistii nu au putut sa-l gaseasca azinoapte. Urmele lui de coborâre au fost vazute din elicopter si o echipa de salvatori l-a gasit in apropiere de Poiana Costilei. In urma cu apriape o ora, au ajuns toti cu bine in Busteni.

Publicată de Salvamont Busteni pe Duminică, 9 mai 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇