Stația de metrou Piața Victoriei a fost închisă, după ce o femeie a căzut pe linie și a murit

Stația de metrou Piața Victoriei a fost închisă, după ce o femeie a căzut pe linie și a murit
Foto: Metrorex testează porțile anti-suicid

Stația de metrou Piața Victoriei din București a fost închisă mai bine de o oră, duminică, iar circulația trenurilor a fost reorganizată între stațiile Pipera și Aviatorilor, după ce o femeie a căzut pe linie. Ulterior, femeia a murit.

Metrorex a informat că duminică, la ora 15:03, în stația de metrou Piața Victoriei 1, o femeie a căzut pe linie, pe firul 2, fiind vorba de o posibilă tentativă de suicid.

După întreruperea curentului electric la nivelul șinelor, echipele de salvatori au extras o femeie de 59 de ani, aflată în stare de inconștiență. Acesteia i s-a acordat primul ajutor, dar ulterior a fost constatat decesul.

ADVERTISING

„Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis Metrorex.

Circulația trenurilor a fost reorganizată și s-a circulat în sistem pendulă între stațiile Pipera și Aviatorilor pe firul 2. De asemenea, stația de metrou Piața Victoriei 1 a fost închisă pentru public și trenurile nu au circulat prin această stație până la preluarea victimei de către echipajele medicale.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇