Șoferul unui microbuz școlar s-a urcat băut la volan și a încercat să fugă de Poliție cu tot cu elevii pe care îi transporta

Șoferul unui microbuz școlar s-a urcat băut la volan și a încercat să fugă de Poliție cu tot cu elevii pe care îi transporta

Şoferul unui microbuz şcolar, care se urcase băut la volan, a încercat să fugă de poliţiştii care l-au oprit în trafic, chiar dacă în acel moment transporta elevi spre casele lor.

Un bărbat de 37 de ani, din Boșca, județul Caraș-Severin, a fost prins, marţi seară, băut la volan. La vederea polițiștilor, a virat rapid dreapta pentru a se sustrage controlului. Şoferul de microbuz transporta mai mulți elevi de la școală către case.

„La vederea echipajului de poliție conducătorul microbuzului a virat dreapta cu scopul de a se sustrage verificărilor, acesta fiind oprit după circa 50 de metri, pe strada lăturalnică.

ADVERTISING

După testarea cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii l-au condus imediat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, transmite, marți, Poliția Caraș-Severin.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. Bărbatului i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇