Șeful Poliției Satu Mare, acuzat că folosește fraudulos legitimație de parcare pentru persoane cu handicap

Șeful Poliției Satu Mare, acuzat că folosește fraudulos legitimație de parcare pentru persoane cu handicap

Sindicatul Europol îl acuză pe șeful Poliției Satu Mare, comisar-șef Cătălin Dănciuți, că folosește fraudulos un tichet de parcare pentru persoane cu handicap.

„Un altfel de apel umanitar! Profităm de bunăvoința voastră pentru a vă ruga să punem mână de la mână să strângem bani pentru un abonament de parcare.

Chiar dacă în imagini vedeți că mașina parcată este dotată cu un tichet european de parcare pentru persoane cu handicap, acesta este folosit fraudulos de nimeni altul decât șeful Poliției Municipiului Satu Mare, cms. șef Dănciuți Cătălin”, scriu sindicaliştii de la Europol pe Facebook.

ADVERTISING

Aceştia adaugă că le este greu să înţeleagă cum se poate preta comisarul şef la astfel de "metehne de găinar și să mai aibă pretenția să fie respectat în colectiv”, mai ales la "salariul pe care îl încasează".

„Toți polițiștii știu că principala lui activitate din birou este de a pândi de după perdea când cineva își parchează mașina personală pe lângă sediu și de a forța colegii de la Biroul Rutier să le aplice sancțiuni. PS: Mai trist este că șefii ierarhici ai acestui șef știau de această situație, dar nu au luat nicio măsură. Pe principiul corb la corb nu-și scoate ochii", conchide sindicatul.

ADVERTISING

Postarea este ilustrată cu imaginea de mai jos, în care apare un autoturism Audi, cu o legitimație de parcare pentru persoane cu handicap.

image-1
Foto: Facebook/Sindicatul Europol

UPDATE 16:16 - Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare a anunțat ulterior că „s-a luat act de aspectele sesizate”, fiind dispusă efectuarea de verificări.

„Totodată, Inspectoratul de Poliției Județean Satu Mare nu tolerează încălcarea de către polițiști a codului de etică și deontologie profesională și nerespectarea legislației în vigoare”, arată Poliția Satu Mare.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇