Românii sărbătoresc în Piața Universității calificarea în optimile EURO 2024. La metrou, s-a cântat imnul (Video)

Românii sărbătoresc în Piața Universității calificarea în optimile EURO 2024. La metrou, s-a cântat imnul (Video)

Românii au ieșit în stradă după calificarea în optimile de la EURO 2024.

În Bucureşti, dar şi în marile oraşe din ţară, oamenii au ieşit pe străzi şi scandează numele echipei naţionale, al jucătorilor şi al selecţionerului Edi Iordănescu.

”România, e”, cântă suporterii, mici şi mari, din întreaga Românie.

În Piața Universității din Capitală sunt mii de oameni care sărbătoresc rezultatul "tricolorilor", într-o atmosferă de veselie completă.

Jos, la metrou, s-a cântat spontan imnul României chiar pe peron, moment aproape ireal, surprins în imaginile de mai jos:

Live din Piața Universității, Bucureşti

Publicată de Dan Dimofte pe Miercuri, 26 iunie 2024

Pe Calea Victoriei, traficul a fost restricționat pentru deplasarea suporterilor din Piața George Enescu în Piața Universității.

Românii dansează în Piața Universității după meciul România-Slovacia încheiat cu un scor de 1-1 care duce naționala în optimile EURO 2024 | VIDEO --- https://bit.ly/3xpqxkd

Românii dansează în Piața Universității după meciul România-Slovacia încheiat cu un scor de 1-1 care duce naționala în optimile EURO 2024 | VIDEO --- https://bit.ly/3xpqxkd

Publicată de Radio Europa FM pe Miercuri, 26 iunie 2024

Bucuroşi, oamenii cântă, dansează, suflă în vuvuzele ori au aprins torțe.

Atmosferă incendiară în Piața Universității din Capitală. Suporterii se bucură pentru calificarea României în optimile Euro 2024.

Publicată de info-sud-est.ro pe Miercuri, 26 iunie 2024

Peste 10.000 de români fericiți sărbătoresc, în Piața Universității, calificarea tricolorilor în optimile de finală ale EURO 2024

Publicată de Faptul divers pe Miercuri, 26 iunie 2024

Bucurie mare în Piața Universității din București. 🇷🇴🇷🇴🇷🇴❤️❤️❤️

Publicată de Corina Scarlat pentru Câmpulung pe Miercuri, 26 iunie 2024

🇷🇴 Piața Universității, București!🔥 Ca pe vremuri, o nouă generație care ne scoate în stradă!

Publicată de We Love Sport pe Miercuri, 26 iunie 2024

Amintim că România s-a calificat în optimile de la EURO 2024 după ce a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Slovacia, în ultimul meci al grupei E. Echipa noastră a câștigat grupa și merge în optimi, unde va întâlni o adversară pe care o va afla în această seară.

ADVERTISING

După ce Ucraina și Belgia au făcut 0-0, România a câștigat astfel Grupa E. Clasamentul final e următorul: 1. România 4p, 2. Belgia 4p, 3. Slovacia 4p, Ucraina 4p. Belgia și Slovacia sunt și ele calificate.

În optimile de finală, România va juca pe 2 iulie de la ora 19:00 fie cu Olanda, fie cu Slovenia. Ca să jucăm cu Slovenia, e necesar ca Ungaria să se califice și să prindă top 4 cele mai bune ocupante ale locurilor 3. Avem, așadar, nevoie ca Georgia și Cehia să nu câștige cu Portugalia, respectiv Turcia. Altfel, vom întâlni Olanda.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇