Românce găsite moarte în Italia, în case diferite. Unul dintre cadavre este carbonizat. Descoperirea făcută de polițiști

Românce găsite moarte în Italia, în case diferite. Unul dintre cadavre este carbonizat. Descoperirea făcută de polițiști

Două femei, care ar fi românce, au fost găsite moarte, în noaptea de joi spre vineri, în case diferite din orăşelul italian Naro din provincia Agrigento, Sicilia.

Pompierii au găsit cadavrele celor două femei la aproximativ 200 de metri distanţă, unul dintre ele fiind carbonizat. Pentru carabinierii din Naro şi pentru departamentul operativ din Agrigento, pista principală ar duce la o dublă crimă, scrie LaPresse, potrivit News.ro.

Femeile au fost găsite de pompierii care interveneau la un incendiu pe aleea Avenia. Se pare că cele două femei erau prietene, iar soţul uneia dintre ele murise cu ceva timp în urmă.

ADVERTISING

În acest moment, după cum au confirmat mediile judiciare pentru Adnkronos, nu există arestări. Procurorul adjunct Elettra Consoli şi procurorul adjunct Salvatore Vella se află, de asemenea, la faţa locului.

Citește articolul integral pe ȘtirileProTV.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇