Putin nu a lăsat fără replică glumele la adresa sa de la G7 şi îi atacă pe occidentali la... forma fizică

Putin nu a lăsat fără replică glumele la adresa sa de la G7 şi îi atacă pe occidentali la... forma fizică

În plin război, cu victime zilnice şi tragedii în derulare, liderii lumii se ţin de glume şi ironii. Azi a fost rândul lui Putin. Preşedintele rus a comentat pe un ton acid o glumă a premierului britanic Boris Johnson, care şi-a invitat ironic colegii, la summit-ul G7 din Germania, să-şi scoată hainele pentru a arăta că sunt „mai duri” decât liderul de la Kremlin.

„Să ne păstrăm hainele? Să le dăm jos? Trebuie să arărăm că suntem mai tari ca Putin”, a spus Boris Johnson la Castelul Elmar, în Bavaria.

Premierul canadian Justin Trudeau i-a îndemnat atunci, tot ironic, pe omologii săi să-l imite pe Putin, fotografiat "călărind la bustul gol pe un cal".

httpv://www.youtube.com/watch?v=embed/Wj31exgAoac

Vladimir Putin le-a răspuns într-un alt summit, desfășurat în Tadjikistan, ironizându-i în faţa presei.

"Nu ştiu exact până unde voiau să se dezbrace, deasupra sau dedesubtul taliei. Dar cred că, oricum, ar fi un spectacol dezgustător", a declarat el.

Vladimir Putin, în vârstă de 69 de ani, a apărut în mai multe rânduri pe jumătate dezbrăcat, cultivându-și o imagine machistă.

Acesta a subliniat că, spre deosebire de el, liderii occidentali consumă mult alcool şi nu fac sport. "Să ne amintim ce spune Puşkin. Poţi să faci ce-ai de făcut, dar trebuie să ai grijă să ai unghii frumoase. Sunt, desigur, de acord cu asta", a declarat ironic Putin.

"Trebuie să avem un corp şi o minte dezvoltate armonios. Dar, pentru a ajunge la armonie, trebuie să nu mai faci abuz de alcool, să renunţi la alte obiceiuri şi să faci sport", a mai spus președintele rus, deținător al centurii negre la judo şi un adept al sportului.

"Eu îi cunosc pe toţi colegii (occidentali) pe care-i citaţi", a declarat el presei, adăugând că "nu este cea mai bună perioadă în relaţiile noastre. Este de înţeles".

"Suntem cu toţii lideri, aşa că ar reuşi dacă ar vrea. Dar trebuie să lucreze asupra lor înşişi", a mai spus Putin despre forma fizică a occidentalilor care l-au ironizat la G7.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇