Procurorii DNA au descins la Primăria Capitalei

Procurorii DNA au descins la Primăria Capitalei

Primăria Capitalei anunţă marţi că are loc un control al procurorilor DNA care vizează mai multe direcţii din instituţie.

Obiectul controlului nu a fost comunicat reprezentanţilor PMB.

”La această oră se desfăşoară un control al procurorilor DNA la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti care vizează mai multe Direcţii din instituţie. Obiectul controlului nu a fost comunicat reprezentanţilor Municipalităţii. Pentru corecta informare a opiniei publice, vă rugăm să solicitaţi detalii legate de subiectul cercetării reprezentaţilor DNA”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

ADVERTISING

Potrivit Antena3, primarul Nicuşor Dan nu se afla în PMB la momentul controlului DNA.

Surse citate de G4Media susţin că procurorii au ridicat documente din PMB, ca urmare a unei plângeri penale. Însă nicio persoană nu a fost condusă la DNA pentru audieri.

Vizat de această descindere a procurorilor ar fi chiar noul arhitect-șef al Capitalei, Matei Damian. Pe numele acestuia a existat, în urmă cu o lună, o plângere penală depusă de fostul arhitect-șef, susţin sursele Antena3.

Perchezițiile privesc 260 de autorizații de construcții semnate de Matei Damian despre care Inspectoratul de Stat în Construcții susține că ar fi nelegale.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Revenim cu informaţii pe măsură ce apar.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇