Polițiștii au tras într-un bărbat înarmat cu două cuțite, pe care l-au urmărit prin cartierul Aviației până la podul Băneasa

Polițiștii au tras într-un bărbat înarmat cu două cuțite, pe care l-au urmărit prin cartierul Aviației până la podul Băneasa

Un bărbat a fost urmărit cu focuri de armă, în București, după ce a vrut să intre peste cineva în casă, apoi a fugit de poliție. Până la urmă, după o urmărire ca în filme, polițiștii l-au împușcat în picioare, ca să-l oprească.

Procurorul de caz a afirmat că bărbatul s-ar fi prezentat la locuinţa unei persoane, având asupra lui două cuțite.

„Persoana respectivă dar şi altele a sunat la 112. La faţa locului au venit echipaje de poliţie din cadrul Secţiei 2. Bărbatul s-a urcat în maşină şi a fugit de la faţa locului şi două echipaje de poliţie au pornit în urmărirea lui, prin cartierul Aviaţiei.

ADVERTISING

Aici, unde ne aflăm, dar pe partea cealaltă, a fost un prim contact, când un echipaj de poliţie a rămas imobilizat pe partea dreaptă, ca urmare a coliziunii cu vehiculul persoanei în cauză”, a spus procurorul. 

El a arătat că în momentul acela, s-au tras mai multe focuri de armă asupra roţilor vehiculului, iar maşina a făcut pană.

„Aşa a mers aşa, cu pană, şi urmărit de celălalt echipaj până la pod la Băneasa, a întors, a revenit pe sensul acesta, unde, în spatele meu, echipajul de poliţie l-a blocat.

ADVERTISING

Unul dintre poliţişti l-a somat din nou să se oprească, el a încercat, din primele date, să ia arma din mână poliţistului şi apoi să coboare, dar nu a reuşit.

A încercat să coboare din maşină pe partea dreaptă după ce i-a fost blocată portiera din stânga şi în acel moment, poliţistul a tras două focuri asupra lui, în zona inferioară a corpului”, a spus procurorul. 

„În cele din urmă a fost imobilizat şi transportat la spital”, a mai arăgtat procurorul. 

Întrebat dacă este recidivist, el a spus că din câte ştie, acesta nu este recidivist, dar exista un ordin de restricţie care îl viza. Procurorul a menţionat că asupra bărbatului s-au găsit două cuţite. 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇