Polițist din Arad arestat pentru trafic de droguri: A cultivat cannabis la domiciliu pe perioada pandemiei

Polițist din Arad arestat pentru trafic de droguri: A cultivat cannabis la domiciliu pe perioada pandemiei

Ștefan Cosmin Pană, agent șef în cadrul Serviciului Rutier al IPJ Arad, a fost reținut vineri și arestat preventiv sâmbătă după ce polițiștii au găsit la domiciliul lui o cultură de cannabis în greutate totală de 21 kg.

Agentul șef a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc în formă agravantă, iar sâmbătă Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, se arată într-un comunicat al DIICOT.

”În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada aprilie – iunie 2020, inculpatul împreună cu alte două persoane au cultivat droguri de risc într-un imobil situat pe raza municipiului Arad.

ADVERTISING

La data de 10.07.2020, în urma unor percheziții efectuate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în cadrul unui dosar penal privind distrugerea prin incendiere a unui autoturism, la domiciliul inculpatului a fost depistată o cultură de cannabis formată din 34 de plante, în greutate totală de aproximativ 21 kg”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

Cercetările sunt efectuate împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, mai precizează DIICOT.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇