Planul de amenzi a revenit în plină pandemie (Sindicatul Europol)

Planul de amenzi a revenit în plină pandemie (Sindicatul Europol)

Sindicatul Europol acuză că şefi ai Poliţiei Judeţene Tulcea le-au transmis poliţiştilor „care nu vor să aplice amenzi abuziv” că trebuie să îndeplinească „planul de amenzi”.

"Ei au fost ameninţaţi că dacă nu vor aplica pe zi cel puţin o amendă, vor răspunde cu capul în faţa şefului IPJ", arată Europol.

Planul de amenzi a revenit în plină pandemieAcesta este mesajul ferm al șefilor din IPJ Tulcea pentru polițiștii care...

Posted by Sindicatul Europol on Tuesday, November 17, 2020

"Planul de amenzi a revenit în plină pandemie. Acesta este mesajul ferm al şefilor din IPJ Tulcea pentru poliţiştii care nu vor să aplice amenzi abuziv. Ei au fost ameninţaţi că dacă nu vor aplica pe zi cel puţin o amendă, vor răspunde cu capul în faţa şefului IPJ", afirmă reprezentanţii Sindicatului Europol, marţi, într-o postare pe Facebook.

Conform sindicaliştilor, "este dovada că unii manageri din Poliţia Română se acoperă cu amenzile pe care le aplică poliţiştii din stradă".

"Ce prevenire, ce apropiere faţă de cetăţean?! Trebuia ca poliţiştii să îndeplinească „planul de amenzi” ca şefii să aibă ce raporta la minister", adaugă reprezentanţii Europol.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇