Patru tâlhari au dat buzna în casă peste câteva tinere din Târgu Jiu: Una a sărit de spaimă pe geam

Patru tâlhari au dat buzna în casă peste câteva tinere din Târgu Jiu: Una a sărit de spaimă pe geam

Patru bărbați au spart două apartamente din Târgu Jiu. Ei au tâlhărit mai multe tinere, iar una dintre ele a sărit de la etajul 1 de frică.

O tânără de 20 de ani, din județul Giurgiu, a sunat, în noaptea de marți spre miercuri, la 112 și a anunțat că a fost tâlhărită. Ea era cazată într-un apartament închiriat în regim hotelier, împreună cu alte două prietene, scrie Gazeta de Sud.

Potrivit victimei, patru bărbați care purtau măști și mănuși de protecție au intrat în apartament. Ei le-au bruscat pe două dintre fete, de 24 și 30 de ani, și au furat 800 de lei.

ADVERTISING

Tânăra de 20 de ani, speriată, a sărit de la etajul 1, pe geamul balconului. Ea s-a rănit la piciorul drept în zona genunchiului.

În aceeași seară, polițiștii au mai primit un apel tot de la o tânără de 20 de ani, din comuna Dascălu, județul Ilfov. Ea a fost jefuită în același mod. Fata se afla într-o garsonieră închiriată în regim hotelier. Hoții au reușit să fugă cu 1.000 de lei pe care i-au găsit într-un sertar.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea celor patru.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇