Pădurari din Argeș, atacați cu drujba și toporul de mai mulți hoți de lemne (Video)

Pădurari din Argeș, atacați cu drujba și toporul de mai mulți hoți de lemne (Video)

Poliţiştii fac cercetări cu privire la un incident care a avut loc într-o pădure din judeţul Argeș, unde lucrători silvici au fost atacaţi cu o drujbă şi un topor de mai multe persoane pe care le-au prins la furat lemn.

Imagini cu agresiunea au fost postate de un bărbat, pe Facebook. În imaginile se vede cum mai multe persoane, între care o femeie, ameninţă cu un topor, o drujbă şi un băţ mai mulţi bărbaţi.

La un moment dat, femeia îl loveşte pe unul dintre bărbaţi cu lemnul, în timp ce alţi bărbaţi ameninţă: ”Te tai!”.

ADVERTISING

La rândul lor, cei agresaţi, care sunt lucrători silvici, încearcă să îi calmeze pe atacatori, unul dintre ei spunându-i unuia dintre aceştia: ”Intraţi în puşcărie, înţelegeţi!”.

În urma altercaţiei, unul dintre bărbaţii atacaţi a suferit o rană la una dintre mâini. Femeia care l-a lovit i-a replicat: ”Ce am făcut? Te-ai lovit tu!”.

Asta fac țiganii de la Gura Pravăț cu organele silvice ! Sprijin zero !

Publicată de Marcel Mogos pe Vineri, 17 februarie 2023

”La data de 17 februarie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că, între cinci lucrători silvici şi mai multe persoane a izbucnit un conflict. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii, iar din verificările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în punctul Plăişor din localitatea Dragoslavele, cinci lucrători silvici au depistat trei adulţi şi un minor, care transportau material lemnos, cu două atelaje hipo, fără documente legale. Persoanele în cauză au devenit agresive şi i-au ameninţat pe lucrătorii silvici cu drujba şi un obiect tăietor”, transmite IPJ Argeş.

ADVERTISING

Poliţiştii precizează că i-au identificat pe agresori şi au întocmit documentele necesare, sesizând Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Anchetatorii au confiscat de asemenea 1,5 metri cubi de lemn, a cărui provenienţă nu a putut fi dovedită.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇