Octavian Berceanu anunță că în Săruleşti arde unul dintre centrele unde zeci de maşini sunt dezmembrate ilegal, zilnic (Video)

Octavian Berceanu anunță că în Săruleşti arde unul dintre centrele unde zeci de maşini sunt dezmembrate ilegal, zilnic (Video)

Fostul comisar general al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu a publicat, vineri seară, imagini cu un incendiu despre care afirmă că are loc în Săruleşti, județul Călărași, la un centru de dezmembrări auto.

În imagini se văd coloane imense de fum.

”Arde în timp ce vezi postarea asta şi cu căderea serii altele se vor aprinde în Sinteşti, Bălteni, Sectorul 5, Glina, Ştefăneşti, Bolintin (…) Arde acum in Săruleşti, unul dintre centrele unde zeci de maşini sunt dezmembrate ilegal, zilnic.

Se vede de pe Autostrada A2, chiar şi din biroul preşedintelui Senatului, cu un binoclu performant”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Octavian Berceanu, publicând imagini de la incendiu.

ADVERTISING

Berceanu afirmă că ” focul este mijlocul prin care o întreaga structură de crimă organizată se descurca să facă dispărute o parte din urmele celor 1.000 de autoturisme dezmembrate zilnic în România”.

”Focul, folosit pentru ars deşeuri, cabluri, plastic, uleiuri arse, sau interioarele autoturismelor produce zeci de milioane de euro anual pentru mafie, poluare mai mare decât toată încălzirea cu lemne din Muntenia şi mii de decese din cele 29.000 cauzate de poluare anual, la nivel naţional”, a mai scri Berceanu.

🔥 nu s-au stins, arde in timp ce vezi postarea asta și cu căderea serii altele se vor aprinde in Sintești, Bălteni, Sectorul 5, Glina, Ștefănești, Bolintin.🔥 e mijlocul prin care o întreaga structură de crima organizata se descurca să facă dispărute o parte din urmele celor 1000 de autoturisme dezmembrate zilnic in Romania.🔥 folosit pentru ars deșeuri, cabluri, plastic, uleiuri arse, sau interioarele autoturismelor produce zeci de milioane de euro anual pentru mafie, poluare mai mare decât toată încălzirea cu lemne din Muntenia și mii de decese din cele 29 000 cauzate de poluare anual, la nivel național.🔥 arde acum in Sărulești, unul dintre centrele unde zeci de mașini sunt dezmembrate ilegal, zilnic. Se vede de pe autostrada A2, chiar si din biroul președintelui Senatului, cu un binoclu performant. Credit video Mara G.

Publicată de Octavian Berceanu pe Vineri, 15 aprilie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇