O rețea care recicla prezervative a fost descoperită în Vietnam. Erau curățate și vândute apoi ca noi

O rețea care recicla prezervative a fost descoperită în Vietnam. Erau curățate și vândute apoi ca noi

Poliția din Vietnam a confiscat aproximativ 345.000 de prezervative folosite care ar fi fost curățate și vândute drept noi, potrivit televiziunii de stat vietnameze.

În imaginile distribuite săptămâna aceasta de Vietnam Television (VTV) pot fi văzute zeci de pungi cu prezervative folosite împrăștiate pe podeaua unui depozit din provincia Binh Duong, din sudul țării, relatează Reuters.

Potrivit polițiștilor, sacii cântăreau peste 360 de kilograme, echivalentul a 345.000 de prezervative.

Proprietarul depozitului spune că ar fi primit ”o tranșă lunară de prezervative folosite de la o persoană necunoscută”, scrie și publicația locală Tuoi Tre.

ADVERTISING

O femeie reținută în timpul perchezițiilor a povestit autorităților cum proceda, mai exact, pentru a recicla prezervativele: Le fierbea în apă, apoi le dădea forma cu ajutorul unui falus de lemn, înainte de a fi împachetate la loc și repuse în vânzare.

Nu se știe câte astfel de prezervative au ajuns deja în magazine, însă femeia reținută în urma perchezițiilor spune că a primit 17 cenți pentru fiecare kilogram de prezervative reciclate pe care îl producea.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇