O petrecere în Voluntari și un priveghi cu muzica la maxim în Ciorogârla, întrerupte de polițiști

O petrecere în Voluntari și un priveghi cu muzica la maxim în Ciorogârla, întrerupte de polițiști

Petrecerile continuă și după revelion în Ilfov, unde polițiștii au aplicat zeci de amenzi miercuri seara oamenilor care au participat la o petrecere privată din Voluntari, dar și la un priveghi cu muzica tare, în Ciorogârla.

25 de amenzi pentru o petrecere în Voluntari

Poliţiştii ilfoveni au aplicat 25 de amenzi, în valoare de 16.500 de lei, organizatorului şi participanţilor la o petrecere privată din oraşul Voluntari, organizată fără respectarea normelor de protecţie împotriva răspândirii COVID-19.

ADVERTISING

Miercuri seară, poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un imobil din oraş este în desfăşurare o petrecere privată, unde nu sunt respectate normele impuse de autorităţi pentru limitarea răspândirii cu SARS CoV2, informează un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov transmis, joi, AGERPRES.

Poliţiştii oraşului Voluntari, poliţişti locali şi efective din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Ilfov s-au deplasat la imobilul respectiv pentru verificări.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ei au identificat persoanele participante, inclusiv organizatorul, şi au dat 25 de sancţiuni contravenţionale, conform Legii 55/2020, în valoare de 16.500 de lei.

Priveghi cu muzica tare, întrerupt de polițiști

Tot miercuri, polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Ciorogârla este deranjată ordinea și liniștea publică, ”prin ascultarea muzicii la un volum ridicat”, se arată într-un comunicat IPJ ILFOV.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru pentru verificări și au constatat că într-un imobil, mai multe persoane participau la un priveghi, ascultând totodată muzică, la un volum ridicat.

ADVERTISING

În urma verificărilor, polițiștii ilfoveni au aplicat aici 43 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 27500 de lei, din care 40 de sancțiuni contravenționale conform legii 55/2020, 2 sancțiuni contravenționale, conform Legii 61/1991 R și o sancțiune contravențională, conform legii 126/1995.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇