O mașină de poliție s-a ciocnit cu un BMW într-o intersecție din București. Ambele s-au făcut praf (Foto)

O mașină de poliție s-a ciocnit cu un BMW într-o intersecție din București. Ambele s-au făcut praf (Foto)

O autospecială a IPJ Dâmboviţa s-a ciocnit, miercuri dimineaţă, cu o maşină marca BMW la intersecţia Şos Panduri cu Calea 13 Septembrie din Bucureşti. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, între care doi poliţişti.

„În data de 26 aprilie, în jurul orei 02:30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia Şos Panduri/Calea 13 Septembrie, în care au fost implicate o autospecială de poliţie şi un autovehicul”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

ADVERTISING

Sursa citată a precizat că, din informaţiile preliminare, conducătorul mașinii de poliție ce avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de un bărbat, în vârstă de 22 de ani.

„În urma accidentului de circulaţie, a rezultat rănirea uşoară a patru persoane (doi poliţişti şi două persoane din celălalt autovehicul), care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii a fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero”, a transmis sursa citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie.

4 persoane au ajuns la spital⚠️

Publicată de INFO TRAFIC ROMANIA pe Marţi, 25 aprilie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇