O mașină a intrat în plin într-o stație de autobuz din Baia Mare. Trei persoane au ajuns la spital, printre care un copil

O mașină a intrat în plin într-o stație de autobuz din Baia Mare. Trei persoane au ajuns la spital, printre care un copil

Şoferul unei maşini, un bărbat de 57 de ani, a intrat cu autoturismul într-o staţie de autobuz din Baia Mare, după ce a suferit un stop cardio-respirator şi a scăpat vehiculul de sub control.

În urma accidentului, un băiat de 13 ani aflat în staţie a fost rănit, iar pasagerul din dreapta şoferului a suferit un atac de panică, fiind de asemenea, transportat la spital.

”A avut loc un accident rutier în Baia Mare. Unui bărbat de 57 de ani i s-a făcut rău la volan, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Acesta a fost resuscitat de echipajul SMURD care a sosit imediat la locul accidentului, el răspunzând manevrelor, apoi a fost dus la spital.

ADVERTISING

O a dua persoană, care se afla ca pasager în maşină, în vârstă de 54 de ani a suferit un atac de panică. Şi aceasta a fost transporată la spital de un sechipaj SAJ”, au declarat pentru News.ro reprezentanţii ISU Maramureş.

Potrivit sursei ciate, o a treia victimă a fost un copil de 13 ani care a suferit un traumatism la nivelul umărului. Acesta a fost transportat la spital de un echipaj al Ambulanţei.

Poliţiştii au preluat cercetările în acest caz.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇