O mamă din Iași a sărit cu bebelușul de la etajul 3, ca să scape din casa cuprinsă de flăcări UPDATE Copilul a murit

O mamă din Iași a sărit cu bebelușul de la etajul 3, ca să scape din casa cuprinsă de flăcări <span style="color:#990000;">UPDATE</span> Copilul a murit

O tânără din Iaşi a sărit, miercuri, pe geam cu bebeluşul de 4 luni pentru a scăpa din apartamentul cuprins de flăcări.

Femeia a rămas blocată în dormitor şi nu a mai avut altceva de făcut decât să recurgă la acest gest extrem.

Tânăra de 30 de ani şi-a învelit copilul într-o plapumă şi a sărit pe fereastră, înainte ca pompierii să vină cu o autoscară.

UPDATE: Bebeluşul a murit la spital. El era internat în stare critică la spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi. Potrivit medicilor, el avea un traumatism cranio-cerebral sever, un traumatism la nivelul coloanei şi o contuzie toraco-abdominală. Copilul a necesitat resuscitarea după ce intrase în stop cardio-respirator.

incendiu Iasi femeie sarit
Foto: Facebook/Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Femeia şi fiul ei au fost preluaţi în stare gravă de ambulanţe şi transportaţi la spital.

ADVERTISING

Incendiul a izbucnit, miercuri pe la ora 15, într-un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc din Iaşi, de pe aleea Decebal.

15 locatari au ieşit singuri din imobil, alte zece persoane fiind evacuate de pompieri.

”De la locul evenimentului, o femeie şi un copil (mama aproximativ 30 de ani şi fiul său in vârstă de 5 luni) au fost preluaţi în stare gravă de către echipajele medicale SAJ şi au fost transportate de urgenţă la spital, la UPU Spiridon, respectiv UPU Pediatrie”, a transmis ISU Iaşi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Bebeluşul era de ieri în stare foarte gravă

Femeia și copilul prezintă mai multe răni provocate prin cădere de la înălțime.

Ea a suferit o fractură de bazin, o fractură de picior, dar şi un traumatism de coloană. Totodată, femeia prezintă arsuri de gradele I şi II la nivelul unei mâini.

Coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, dr. Diana Cimpoeşu, a declarat pentru Agerpres că femeia a fost adusă la UPU de la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi.

Bebeluşul se află internat în stare critică la spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi. Potrivit medicilor, el are un traumatism cranio-cerebral sever, un traumatism la nivelul coloanei cerebrale şi o contuzie toraco-abdominală.

ADVERTISING

El a fost resuscitat, după ce intrase în stop cardio-respirator.

„Sugarul în vârstă de patru luni a suferit o politraumă prin cădere de la înălțime. Starea generală a pacientului este extrem de gravă (...) În momentul de față se așteaptă rezultatele investigației computerului tomograf, a prezentat un stop cardio-respirator care a impus manevre de resuscitare”, a precizat miercuri dr. Cătălina Ionescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii Iași, pentru presa locală.

pompieri incendiu
Foto: Facebook/Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

În urma incendiului, au ars bunurile dintr-o încăpere, mobilier divers şi produse textile. 

Cauza de producere a incendiului urmează să fie stabilită.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇