O fetiță de șase ani a fost omorâtă de unchiul ei

O fetiţă din localitatea Cojasca, județul Dâmbovița, a fost înjunghiată mortal sâmbătă dimineață unchiul ei, care a vrut să se răzbune pe tatăl fetiței, cu care era certat.

Apoi, acesta a sunat la 112 și a anunțat că a omorât copilul.

“Astăzi, IPJ Dâmbovița a fost sesizat de un bărbat, cu privire la faptul că acesta a omorât o minoră, în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla într-o pădure din apropierea locuinței.

La fața locului polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, autorul fiind găsit lângă corpul neînsuflețit al minorei.

ADVERTISING

Din primele date s-a stabilit că autorul era în conflict cu fratele său și ca să se răzbune i-a luat fetița de la domiciliu și a ucis-o în pădurea de la marginea localității (tăiată cu un cuțit în zona gâtului).

Autorul este în custodia poliției”, arată un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat bărbatul, în vârstă de 25 de ani, l-au imobilizat și l-au dus la sediul poliției pentru audieri.

De asemenea, polițiștii au sesizat Serviciul de Medicină legală, care au ridicat cadavrul în vederea efectuării necropiei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Potrivit IPJ Dâmbovița, cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇