Nicușor Dan intră în carantină, după ce fiica sa a făcut Covid

Nicușor Dan intră în carantină, după ce fiica sa a făcut Covid

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că va rămâne în izolare în următoarele 14 zile din cauză că fiica sa a fost diagnosticată cu Covid 19.

Nicușor Dan a anunțat pe o rețea de socializare că testul lui de Covid 19 a ieșit negativ. În schimb, fiica sa are boala. Așa că va rămâne şi el în izolare, pentru că este contact direct.

Fetița mea, Aheea a ieșit pozitivă la testul COVID-19. Nu are simptome, nu sunt motive de îngrijorare. Eu am ieșit…

Publicată de Nicușor Dan pe Luni, 19 aprilie 2021

Dar chiar dacă trebuie să rămână acasă, Nicușor Dan a anunțat că va continua să lucreze și să își îndeplinească atribuțiile de primar general.

ADVERTISING

Nicușor Dan și-a preluat mandatul pe 29 octombrie 2020. Încă dinainte de acel moment, conturile Primăriei Capitalei erau blocate de creditori. Așa că instituția a funcționat doar cu cheltuieli minime și fără să poată face investiții.

Singura soluție este, în acest caz, adoptarea bugetului pe anul în curs, eșalonarea datoriilor și plata. În acest fel, se vor ridica și popririle de pe conturi.

Din păcate, proiectul de buget al Capitalei a fost pus în dezbatare cu întârziere. Iar acum se discută pe marginea sa. Ulterior, acest proiect ar urma să intre la vot, în Consiliul General, cel mai probabil până la finele acestei luni.

ADVERTISING

Și abia după adoptarea bugetului, administrația lui Nicușor Dan va avea ocazia și și finanțeze lucrări și proiecte promise de primarul general în campania electorală.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇