Jandarmii din Mehedinți, chemați să îndepărteze vipere ajunse în mașini sau lângă pensiuni (Video)

Jandarmii din Mehedinți, chemați să îndepărteze vipere ajunse în mașini sau lângă pensiuni (Video)

Jandarmii din Mehedinţi au fost solicitați, sâmbătă, să îndepărteze vipere ajunse lângă o pensiune sau în motorul unei mașini parcate.

Jandarmeria Mehedinţi a anunţat că jandarmii au fost solicitaţi să intervină, prin apel la 112, pentru îndepărtarea unei vipere cu corn care se afla în apropierea unei pensiuni din comuna Eşalniţa.

„La adresa indicată, jandarmii au constatat că în parcarea din proximitatea unei pensiuni se afla o viperă cu corn.

Ţinând cont că poate reprezenta un pericol pentru persoanele din zonă, jandarmii au ridicat vipera cu ajutorul unui dispozitiv special şi au eliberat-o ulterior în mediul natural, departe de drumurile şi traseele din zonă”, a transmis Jandarmeria Mehedinţi.

Viperă cu corn îndepărtată de jandarmi din apropierea unei pensiuniÎn cursul acestei zile jandarmii au intervenit în urma unui apel primit prin SNUAU 112, prin care s-a semnalat prezența unei vipere cu corn în apropierea unei pensiuni din comuna Eșelnița, județul Mehedinți. La adresa indicată, jandarmii au constatat că în parcarea din proximitatea unei pensiuni se afla o viperă cu corn. Ținând cont că poate reprezenta un pericol pentru persoanele din zonă, jandarmii au ridicat vipera cu ajutorul unui dispozitiv special și au eliberat-o ulterior în mediul natural, departe de drumurile și traseele din zonă.

Publicată de Jandarmeria Mehedinți pe Sâmbătă, 17 iunie 2023

De asemenea, jandarmii din Mehedinţi au fost solicitaţi să intervină pentru îndepărtarea unei alte vipere care se afla în motorul unei maşini parcate.

ADVERTISING

„Un alt apel prin SNUAU 112 a direcţionat un echipaj de jandarmerie pentru înlăturarea pericolului provocat de şerpi. 

Astfel, jandarmii au intervenit pentru îndepărtarea unei vipere aflată la motorul unei maşini parcate pe o stradă din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Pentru îndepărtarea reptilei a fost necesară ridicarea maşinii pe un elevator la un service auto din apropiere.

Intervenţia s-a desfăşurat fără probleme, iar vipera a fost eliberată în habitatul natural”, a precizat Jandarmeria Mehedinţi.

Al doilea apel în decurs de o oră pentru îndepărtarea unei vipere Un alt apel prin SNUAU 112 a direcționat un echipaj...

Publicată de Jandarmeria Mehedinți pe Sâmbătă, 17 iunie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇