Inundații la Arad, unde a fost cod roșu de furtună: Un spital a fost invadat de ape, copaci rupți și case inundate

Inundații la Arad, unde a fost cod roșu de furtună: Un spital a fost invadat de ape, copaci rupți și case inundate

Inundații la Arad. Un spital, dar şi mai multe locuinţe şi străzi au fost inundate în urma unei ploi torenţiale, iar câţiva copaci au fost rupţi de vijelii şi au căzut pe autoturisme, pompierii fiind nevoiţi să intervină, pe parcursul nopţii de joi spre vineri, pentru remedierea problemelor.

Efectele furtunii au apărut în cursul serii în oraș, iar pe parcursul nopţii au fost afectate şi alte localităţi de inundații la Arad.

Cabinetele medicale aflate la subsolul Spitalului Municipal Arad au fost inundate de apele pluviale, fiind afectate şi mai multe locuinţe sau subsoluri ale unor case din oraş.

ADVERTISING

‼️După o ploaie de 30 minute, in aceasta seara, au iesit la iveala, din nou, "investitiile" de zeci de milioane de euro...

Publicată de George C. Pribac pe Joi, 2 iulie 2020

Totodată, pe câteva artere rutiere importante au fost inundații la Arad, circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate din cauza apei pluviale acumulate pentru că sistemul de canalizare nu a făcut faţă cantităţilor mari de precipitaţii.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, mai mulţi copaci au fost rupţi de vijelie, iar câţiva au căzut pe autoturisme parcate.

Numeroşi copaci au fost rupţi şi în judeţ, îngreunând circulaţia până când s-a reuşit îndepărtarea acestora. De exemplu, DJ 709J a fost complet blocat câteva ore în zona Iratoşu.

ADVERTISING

Joi seară, mai multe localităţi din vestul judeţului s-au aflat sub avertizare cod roşu de furtună, așa s-a ajuns la inundații la Arad.

Cod portocaliu de vijelii și 3 coduri galbene: unul de caniculă și două de ploi și grindină


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇