Incident grav la Londra: Scurgere de substanțe chimice la Centrul Acvatic, care a fost închis până la identificarea sursei

Incident grav la Londra: Scurgere de substanțe chimice la Centrul Acvatic, care a fost închis până la identificarea sursei

O scurgere de substanțe chimice s-a produs, miercuri, la Centrul Acvatic din Parcul Olimpic Regina Elisabeta din Londra.

Oamenii au fost evacuați, iar mulți dintre ei au acuzat probleme de respirație, scrie The Guardian.

UPDATE 16:30 - Centrul a fost izolat de către polițiști și închis pentru tot restul zilei, până mâine. Încă nu este clar care a fost sursa scurgerii de gaze. Mai multe persoane au avut nevoie de ajutor medical. La fața locului au venit 12 ambulanțe și 8 mașini cu echipaj medical, relatează MyLondon.

ADVERTISING

Pompierii sosiți și ei pentru a da ajutor au rugat locuitorii din zonă să închidă ușile și ferestrele, până când aerul din zonă va fi bine ventilat și nu va mai prezenta riscuri, relatează The Guardian.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a scris pe Twitter: „Sunt în contact cu serviciile noastre de urgență care se confruntă cu un incident legat de scurgere de substanțe chimice la Centrul Acvatic din Londra”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"A avut loc un incident la @AquaticsCentre, care a implicat eliberarea unui gaz. Zona a fost izolată și evacuată. Lucrăm cu serviciile de urgență de la fața locului. Există un număr de victime cu dificultăți de respirație care sunt tratate de @Ldn_Ambulance", au scris reprezentanții parcului pe Twitter.

Mai multe informații nu au fost oferite deocamdată.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇