Incendiu în București: Mai multe vagoane de tren au luat foc (Video)

Incendiu în București: Mai multe vagoane de tren au luat foc (Video)

Mai multe vagoane de tren au luat foc, joi seara, în zona Calea Giulești din București.

Incendiul se manifestă în zona de triaj, la două garnituri de tren aflate una lângă cealaltă, în total fiind afectate 12 vagoane. Au fost alertate 15 autospeciale.

Potrivit datelor făcute publice de ISU Bucureşti-Ilfov, există riscul ca flăcările să se extindă şi la alte vagoane aflate în acea zonă.

Primele date de la faţa locului arată că nimeni nu a fost rănit.

Breaking News! VAGOANE DE TREN IN FLACARI, IN ACEST MOMENT, IN CAPITALA! ZECI DE POMPIERI INTERVIN LA FATA LOCULUI Incendiu violent acum, in Capitala, pe Calea Giulesti! Pompierii de la ISU BIF intervin pentru stingere! Alarma a fost data de angajatii CFR, dupa ce au observat flacarile. Focul se manifesta in zona de triaj, la 2 garnituri de tren aflate una langa cealalta, in total 12 vagoane. Intervin la fata locului 15 autospeciale cu apa si spuma. Pompierii actioneaza pe toate laturile, iar in acest moment exista posibilitatea ca flacarile sa se propage la alte vagoane garate. Din fericire, pana in acest moment nu au fost inregistrate victime. Stire in curs de actualizareSirsa video: ISU BIF

Publicată de Breaking News Giurgiu pe Joi, 29 decembrie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇