Incendiu de proporții într-o clădire dezafectată din Slatina. Nouă mașini au fost avariate şi poliţiştii au deschis dosar penal

Incendiu de proporții într-o clădire dezafectată din Slatina. Nouă mașini au fost avariate şi poliţiştii au deschis dosar penal
Foto: captură video

Nouă maşini au fost avariate în urma unui incendiu izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, într-o clădire din Slatina.

Potrivit pompierilor din Slatina, incendiul a izbucnit pe strada Pitești, la o clădire dezafectată.

Clădirea, cu suprafața de peste 120 de metri pătrați, ardea generalizat, iar mai multe autoturisme parcate în apropierea acesteia au fost afectate din cauza căldurii degajate de incendiu.

Pentru lichidarea incendiului pompierii au acționat aproximativ trei ore.

Clădirea a ars în totalitate și au fost avariate 9 autoturisme parcate în zonă.

ADVERTISING

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de distrugere din culpă, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Ionuţ Vasiloaica.

Incendiul ar fi fost cauzat de aprinderea focului în spaţiu închis, în clădire aflându-se un bărbat fără adăpost care a reuşit să iasă fără a fi rănit.

"Din primele verificări, s-a constatat faptul că incendiul ar fi izbucnit ca urmare a focului deschis în spaţiu închis. În clădirea dezafectată s-ar fi aflat o persoană fără adăpost, respectiv un bărbat, în vârsta de 62 de ani. Acesta a reuşit să iasă din clădire şi nu a necesitat îngrijiri medicale", a spus Vasiloaica.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇