Iași: Un autobuz s-a răsturnat peste o mașină, după ce a lovit un TIR. Doi morți și mai mulți răniți în stare gravă (Foto&Video)

Iași: Un autobuz s-a răsturnat peste o mașină, după ce a lovit un TIR. Doi morți și mai mulți răniți în stare gravă (Foto&Video)

Două persoane au murit, iar alte 11 au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate un TIR, un autobuz şi un microbuz, în zona localităţii Leţcani din judeţul Iaşi, fiind activat Planul roşu de intervenţie.  

Accidentul s-a produs în jurul orei 06:00. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că pe DN 28 (DE 583) Iași – Târgu Frumos, în zona localității Lețcani, din județul Iași, s-a produs un impact între un TIR și un autobuz. Din cauza impactului, autobuzul s-a răsturnat peste o mașină 8+1 persoane.

WhatsApp-Image-2020-09-29-at-07.56.40
Foto: ISU IAȘI

În urma accidentului au fost înregistrate 13 victime, dintre care 4 încarcerate.

ADVERTISING

Au murit un tânăr de 29 de ani și un bărbat de 55 de ani

Şoferul uneia dintre maşini, un bărbat de 55 de ani care era încarcerat, a murit.

Până la acest moment şase victime au fost transportate la spital - cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 29 și 44 de ani şi o femeie de 35 de ani. Dintre aceste persoane, una a murit la spital, iar celelalte au răni serioase.

WhatsApp-Image-2020-09-29-at-07.56.50-1
Foto: ISU IAȘI

Potrivit coordonatorului UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, trei dintre victimele care au ajuns la UPU de la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi se aflau în microbuzul lovit de autobuz.

"Una dintre ele, un bărbat de 29 de ani aflat în stop cardiac şi în şoc hemoragic din cauza rupturii de ficat a fost adus la UPU de la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi. El a fost resuscitat, însă a suferit din nou un stop cardiorespirator în UPU. În ciuda eforturilor depuse, a trebuit să declarăm decesul acestei persoane.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

A doua victimă din microbuz, un alt bărbat de 35 de ani, a suferit politraumatisme, şoc hemoragic cu ruptură de splină, a fost dus în sala la chirurgie pentru operaţie. Cea de-a treia victimă, un bărbat de 43 ani, avea în momentul aducerii la UPU fractură de antebraţ şi gambă stângă", a spus Diana Cimpoeşu.

Potrivit sursei citate, alte trei victime ale accidentului de marţi dimineaţa care au ajuns la UPU de la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi sunt din autobuzul care în urma unei coliziunii cu TIR-ul a fost proiectat într-un microbuz.

ADVERTISING

Printre ele se află un medic la Bacău, o femeie de 35 ani, care a suferit un traumatism de coloană, traumatism toracic şi abdominal. A fost internată în Terapie Intensivă pentru chirurgie toracică. Celelalte două victime din autobuz sunt bărbaţi. Ei au contuzii la nivelul membrelor inferioare, sunt stabili şi conştienţi şi au fost direcţionaţi la UPU de la Spitalul Militar.

Video: ISU IAȘI

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇