Giurgiu: Un șofer băut, fără permis și cu mașina neînmatriculată a ucis un bărbat și a fugit

Giurgiu: Un șofer băut, fără permis și cu mașina neînmatriculată a ucis un bărbat și a fugit

Un bărbat în stare de ebrietate și fără permis de conducere, aflat la volanul unei mașini neînmatriculate, a lovit mortal un motociclist.

Victima a murit, iar șoferul a fugit de la locul producerii accidentului.

Polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Palanca, din localitatea Bolintin Vale, a avut loc un eveniment rutier.

Anchetatorii au stabilit că un tănăr de 19 ani, din localitatea Chiajna, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism a acroșat un bărbat, de 42 de ani, care se deplasa cu un scuter electric.

ADVERTISING

Ulterior, șoferul a părăsit locul accidentului, iar bărbatul de pe scuter a decedat.

Polițiștii au depistat șoferul la ieșirea din Bolintin-Vale. După verificări, ei au aflat că fugarul consumase alcool și nu are permis de conducere.

„Fiind efectuate verificări în baza de date, a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, din verificări, a rezultat faptul că autoturismul condus nu era înmatriculat”, au anunțat polițiștii.

ADVERTISING

Tânărul a fost reţinut pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat, părăsirea locului accidentului și ucidere din culpă.

Miercuri, el va prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇