Fiul adolescent al lui Sinead O'Connor a fost găsit mort. A decis să pună capăt zbuciumului său pământesc, spune mama lui

Fiul adolescent al lui Sinead O'Connor a fost găsit mort. A decis să pună capăt zbuciumului său pământesc, spune mama lui

Shane, fiul în vârstă de 17 ani al cântăreţei Sinead O’Connor a fost găsit mort, după ce i se declarase dispariţia săptămâna aceasta.

Tânărul, care dispăruse joi dintr-un centru unde se afla sub supraveghere pentru risc de sinucidere, a fost văzut pentru ultima oară la Tallaght, la sud de Dublin.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a confirmat sâmbătă mediilor locale că după recuperarea unui corp în zona Bray, din Wicklow, vineri 7 ianuarie, au fost sistate apelurile pentru găsirea persoanei dispărute, legată de dispariţia lui Shane O’Connor, în vârstă de 17 ani.

Sinéad O’Connor, în vârstă de 55 de ani, a scris pe Twitter un mesaj emoţionant, care confirmă varianta sinuciderii: „Fiul meu frumos, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieţii mele, a decis să pună capăt zbuciumului său pământesc, iar acum este cu Dumnezeu”.


Cântăreaţa, care şi-a schimbat numele în Shuhada’Davitt în 2018, a postat şi un cântec al lui Bob Marley pe care l-a dedicat fiului său, unul dintre cei patru copii pe care îi are artista irlandeză.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇