Estul sălbatic în Mangalia: Mașină incendiată după un conflict, câine agresiv împușcat de un polițist

Estul sălbatic în Mangalia: Mașină incendiată după un conflict, câine agresiv împușcat de un polițist

Două incidente violente s-au produs în acest weekend, în Mangalia. Un bărbat şi o femeie au fost agresaţi de doi bărbaţi, în urma unui conflict spontan. Apoi, agresorii au incendiat maşina bărbatului respectiv. De asemenea, un câine agresiv care muşcase o femeie a fost împuşcat de un poliţist.

Întâi, Inspectorul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Mangalia au fost sesizaţi, sâmbătă, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că acesta şi concubina sa sunt agresaţi fizic de două persoane. 

ADVERTISING

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele vătămate (un bărbat, de 31 de ani şi o femeie, de 23 de ani).  Din primele cercetări a reieşit faptul că cele două persoane ar fi fost agresate fizic, pe fondul unui conflict spontan, de către doi bărbaţi, de 54, respectiv 27 de ani", se arată în comunicat.

Sursa citată a precizat că ulterior, cei doi agresori au incendiat autoturismul care aparţine bărbatului agresat. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

ADVERTISING

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a mai transmis, totodată, că poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi, duminică, în jurul orei 5.30, prin apel la 112, cu privire la faptul că o femeie a fost muşcată de un câine.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Întrucât câinele se afla lângă femeie şi avea un comportament agresiv, reprezentând un pericol imediat, unul dintre poliţişti a folosit armamentul din dotare”, se arată în comunicat.

ADVERTISING

Apoi, femeia în vârstă de 23 de ani a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale. 

La faţa locului, s-au prezentat lucrători de la ecarisaj din cadrul Primăriei Mangalia, care au ridicat câinele.

Totodată, în zona respectivă, a mai fost identificat un alt câine, care a fost tranchilizat şi ridicat de lucrătorii de la ecarisaj.

Poliţiştii din Mangalia continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a întregii situaţii, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇