Doi frați au fost reținuți în cazul lui Daniel Borgovan. Soția i-ar fi chemat după ce s-a certat cu fostul campion la box

Doi frați au fost reținuți în cazul lui Daniel Borgovan. Soția i-ar fi chemat după ce s-a certat cu fostul campion la box

Doi fraţi, cercetaţi pentru lovirea unui antrenor de box din Bistriţa în vârstă de 30 de ani, ajuns în stare gravă la spital, au fost reţinuţi vineri seara, în urma a patru percheziţii efectuate de poliţişti în municipiu şi în comuna Şintereag.

„În cursul zilei de 27 octombrie 2023, în vederea administrării probatoriului în cauză, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au pus în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară emise de instanţa de judecată, în localităţile Bistriţa şi Şintereag, fiind identificate şi ridicate diferite mijloace materiale de probă.

ADVERTISING

În continuarea cercetărilor, trei persoane au fost conduse la sediul Poliţiei în baza mandatelor de aducere pentru audieri, iar faţă de două dintre acestea a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi vătămare corporală. La data de 28 octombrie 2023, cele două persoane reţinute, în vârstă de 33, respectiv 28 de ani, vor fi prezentate judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bistriţa cu propunere de arestare preventivă", a transmis IPJ în noaptea de vineri spre sâmbătă.

ADVERTISING

Incidentul în care au fost implicaţi cei doi fraţi şi antrenorul de box s-a petrecut în urmă cu o săptămână, în seara zilei de 20 octombrie, după ce boxerul ar fi avut un conflict cu concubina sa, cu care are un bebeluş.

Citește mai departe pe ȘTIRILEPROTV.RO!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇