Doi bărbaţi au furat un lingou de aur de la o femeie care se întâlnise cu ei ca să îl vândă

Doi bărbaţi din Târgu Mureş au fost reţinuţi după ce ar fi furat un lingou de aur în valoare de 5.000 de euro de la o femeie care se întâlnise cu ei pentru a vinde aurul.

Ei au reuşit atunci să fugă, folosind acte de violenţă, dar au fost prinşi ulterior de poliţişti.

Potrivit Poliţiei Române, din cercetările făcute de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş, a reieşit că, în 12 septembrie, o femeie de 29 de ani, din judeţul Mureş, împreună cu fratele acesteia, s-ar fi întâlnit, în municipiul Târgu Mureş, cu doi bărbaţi, pentru a le vinde acestora din urmă un lingou de aur.

În momentul înmânării bunului unuia dintre bărbaţi, pentru a-l verifica, acesta l-ar fi sustras, iar, prin exercitarea de acte de violenţă, cei doi şi-ar fi asigurat scăparea.

În urma investigaţiilor făcute de poliţişti, au fost identificaţi doi bărbaţi, de 34, respectiv 40 de ani, ambii din Târgu Mureş, bănuiţi de comiterea faptei.

Lingoul valora 5.000 de euro

Totodată, lingoul de aur, cântărind 100 de grame, în valoare de aproximativ 5.000 de euro, a fost recuperat şi restituit victimei.

În baza probelor, cei doi au fost reţinuţi, joi, de poliţişti, pentru 24 de ore, iar vineri vor fi prezentaţi instanţei de judecată, cu propuneri legale.

Cercetările continuă în acest caz, pentru tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Citește și: