Directorul Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat a demisionat. S-ar fi supărat că nu a fost anunţat de vizita ministrului Sănătăţii

Directorul Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat a demisionat. S-ar fi supărat că nu a fost anunţat de vizita ministrului Sănătăţii

Directorul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, Adrian Danielescu, şi-a înaintat demisia, luni, la doar o zi după vizita ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, la unitatea medicală suport Covid din judeţul Buzău.

Danielescu s-ar fi supărat că nu a fost anunţat de vizita ministrului Sănătăţii şi nu a reuşit să ajungă la unitatea medicală în timp util, au declarat surse medicale pentru News.ro.

Ministrul Nelu Tătaru a fost întâmpinat, duminică,  la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat de primarul Sorin Cîrjan şi de directorul medical Felicia Vasile ceea ce l-ar fi deranjat pe Danielescu în contextul reproşurilor şi dispoziţiilor primite de la responsabilul de la Bucureşti.

ADVERTISING

În încercarea de a detensiona situaţia, dar şi de a-l convinge pe Danielescu să revină asupra deciziei sale radicale, primarul Sorin Cîrjan a convocat, luni după-amiază, o şedinţă de urgenţă la Spitalul Municipal.

Contactat telefonic, primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, a precizat că nu poate face nicio declaraţie în acest caz, însă a precizat că va avea o nouă întâlnire cu managerul Spitalului Municipal pentru a-l convinge să se răzgândească. 

Managerul Adrian Danielescu nu a putut fi contactat pentru a explica motivele demisiei sale.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇