Directorul și moștenitorul Bonduelle a fost accidentat mortal în timp ce se plimba cu bicicleta, împreună cu familia

Jerome Bounduelle, directorul general al producătorului de conserve din legume cu același nume și moștenitor al imperiului construit de tatăl său, a murit după ce a fost lovit de o mașină în timp ce se plimba cu bicicleta.

Accidentul a avut loc în Lille, vineri seară. Jerome Bounduelle, în vârstă de 51 de ani, se plimba cu bicicleta alături de fiica și soția sa. În ciuda eforturilor de resuscitare, el nu a putut fi salvat.

Șoferul a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins de polițiști sâmbătă dimineață. El mai fusese sancționat și în trecut pentru abateri de la regulile rutiere, potrivit RT.

ADVERTISING

Jerome se alăturase conducerii companiei înființată de tatăl său în 2003, după ce anterior a avut funcții executive în companii din domenii precum consultanță și constucția de mașini.

În 2019, Bonduelle a fost amendată, alături de alți doi giganți din industria producătoare de conserve din legume, pentru că formaseră un cartel pentru a-şi menţine poziţiile pe piaţa europeană şi să păstreze ridicate preţurile la produse.

Bonduelle a obţinut însă imunitate şi nu a mai plătit amenda de aproximativ 250 de milioane de euro, pentru că a dezvăluit înţelegerea secretă, care se derulase în perioada 2000-2013.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇