Coliziune între două tramvaie în Bucureşti: Patru persoane au fost rănite

Coliziune între două tramvaie în Bucureşti: Patru persoane au fost rănite

Două tramvaie s-au ciocnit, sâmbătă, în Bucureşti, pe Şoseaua Progresului, în zona Răzoare. Patru persoane au fost rănite și mai multe linii de tramvai, blocate.

ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că mai multe echipaje au intervenit, sâmbătă, după ce două tramvaie s-au ciocnit pe Şoseaua Progresului.

”Coliziune între două tramvaie, aflate pe acelaşi sens de deplasare, în Şoseaua Progresului (zona Răzoare). Patru persoane au necesitat acordarea primului ajutor”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Trei dintre victime au fost transportate la Spitalul Universitar, iar una a refuzat transportul.

ADVERTISING

STB anunţă că, din cauza accidentului, liniile 8,10, 11 şi 25 au fost blocate înainte de staţia Piaţa Danny Huwe, pe sensul către Bulevardul Vasile Milea.

accident-tramvai
Foto: ISU București/Ilfov

Ulterior, Brigada Rutieră a Capitalei a venit cu precizări suplimentare.

”Conducătorul unui tramvai a lovit în spate un alt tramvai care se afla oprit în staţie, pentru îmbarcarea/ debarcarea pasagerilor. În urma accidentului rutier, trei persoane au fost rănite şi transportate la spital pentru îngrijri medicale”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În continuare, se efectuează  cercetari în vederea stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier.  Traficul tramvaielor pe sensul de mers dinspre Calea 13 Septembrie către Bd.Timişoara a fost restricţionat pe parcursul efectuării cercetării la faţa locului.

Ambii conducători de tramvaie au fost testaţi, rezultatul fiind negativ.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇