Circulație restricționată la Ciolpani, unde o mașină a intrat într-un stâlp, iar acesta a căzut pe doi pietoni UPDATE

Circulație restricționată la Ciolpani, unde o mașină a intrat într-un stâlp, iar acesta a căzut pe doi pietoni <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Un accident a avut loc duminică, pe DN 1, în localitatea Ciolpani din judeţul Ilfov, în care conducătorul unui autoturism a intrat într-un stâlp, iar stâlpul a lovit doi pietoni. Circulaţia rutieră a fost restricţionată.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, un accident a avut loc duminică, pe DN 1, localitatea Ciolpani, judeţul Ilfov, în care conducătorul unui autoturism a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune un stâlp, care a căzut pe carosabil, unde a lovit doi pietoni.

ADVERTISING

Circulaţia rutieră a fost restricţionată pe sensul de mers către Bucureşti, desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor. Valorile de trafic erau în creștere, bucureștenii întorcându-se din călătoriile de weekend.

UPDATE: Circulaţia rutieră, care a fost restricţionată pe sensul de mers către Bucureşti, a fost reluată.

În urma accidentului au rezultat 3 victime, respectiv conducătorul auto şi 2 pietoni care au fost loviţi de stâlp.

Toate cele 3 persoane au suferit multiple leziuni, fiind transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇