Ciolacu spune că există efecte benefice ale vaccinării și dă exemplul unui coleg din PSD care are COVID-19

Ciolacu spune că există efecte benefice ale vaccinării și dă exemplul unui coleg din PSD care are COVID-19

Liderul grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis, are COVID-19, deși e vaccinat, a anunțat, miercuri seara, președintele PSD, Marcel Ciolacu. Acesta a spus că atât deputatul, cât și soția sa însărcinată și alți membri ai familiei, se simt bine.

Marcel Ciolacu a spus, miercuri seara, la România TV, că efectele vaccinului anti-COVID-19 se văd, însă guvernanții sunt vinovați că nu fac tot ce ar trebui pentru ca românii să aibă încredere și să se vaccineze. El a dat exemplul lui Alfred Simonis, care e vaccinat, a făcut COVID-19, dar simptomele sunt ușoare.

ADVERTISING

„Liderul de grup al PSD de la Camera Deputaților, domnul Simonis, este vaccinat. Are COVID în acest moment. Valul 4. Este altă tulpină, categoric. Și el, și toată familia, zece membri ai familiei.

Faptul că este vaccinat, efectele asupra lui sunt mult mai reduse. Este bine și el, și toată familia. Soția este și însărcinată. Deci, există efecte benefice ale vaccinării”, a spus Ciolacu.

Președintele PSD acuză reprezentanții Guvernului că nu au lăsat specialiștii să explice beneficiile vaccinului „și acum caută vinovatul”.

ADVERTISING

„Ei singuri și-au pus (țintă – n.red.). Cât au zis? 5 milioane până la 1 august. (...) Primul obiectiv a fost 10,4 milioane de români vaccinați în septembrie. Suntem departe rău și nu se mai vaccinează nimeni. Toate centrele sunt goale. Cine este de vină? De ce nu răspunde nimeni?”, a mai spus Ciolacu.

De la începutul campaniei, în România au fost vaccinate 4.972.580 de persoane, din care 4.822.669 cu schema completă.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇