Cel mai important eveniment al anului în industria hotelieră revine cu o ediție specială

Cel mai important eveniment al anului în industria hotelieră revine cu o ediție specială

Anul 2020 ne-a adus provocări fără precedent, iar industria turismului și cea a ospitalității au avut mult de suferit. În 2021 provocările continuă, dar a venit momentul să le transformăm în oportunități. Pentru a 14-a oară, TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference revine cu o ediție specială ce se va desfășura anul acesta într-un format premium online.

Pe 27 și 28 mai, specialiști locali și internaționali din industria turismului și a ospitalității se reunesc pe scenă cu un singur motiv: să ofere informații actualizate, soluții practice și răspunsuri la cele mai mari provocări apărute în contextul actual.

Pentru prima oară poți participa gratuit la 2 zile pline de inspirație

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Hotel Investment Conference • 27 MAI 2021

În prima zi a evenimentului, profesioniștii și experții din industrie se reunesc pentru a analiza și a dezbate tendințele actuale, dar și modul în care oportunitățile potențiale pot fi transformate în tranzacții hoteliere.

Gala TopHotel Awards • 27 MAI 2021

TopHotel Awards reunește la final de zi comunitatea turismului românesc într-o ediție specială pentru a celebra și răsplăti muncă și eforturile depuse de industria hotelieră și a turismului în 2020-2021. Totodată, suntem bucuroși să anunțăm că a început perioada de votare. Te invităm așadar să vezi nominalizații și să îți votezi favoriții până pe 16 mai. Votează aici.

Conference: Making The Most of Local Experience • 28 MAI 2021

În cea de-a două zi a evenimentului vor fi abordate subiecte inedite din domeniul investițiilor locale, al unităților de cazare cu design original, construite și operate sustenabil, care vor schimba viitorul turismului local.

Seminar: Digital Transformation in the Hotel Industry • 28 MAI 2021

La final de zi, Daniel Craig (Founder, Reknown) ne va împărtăși din perspectiva sa de pe piețe globale care sunt tendințele în tehnologia hotelieră și ne va oferi informații utile despre accelerarea recuperării pierderilor.

Printre vorbitorii acestei ediții se numără: Thomas Emanuel (Director, STR), Sabina Bartyzel (SVP Operations Managed Hotels Eastern Europe, Accor), Thomas Landen (Sr. Director of Partnerships & Technical Pre-sales, Revinate), Dragoș Anastasiu (President, Eurolines Group România), Frank Reul (VP – Development Northern Europe - “Eastern Europe & Balkans”, Accor), David Jenkins (Vice President Business Development, Radisson Hotel Group), Ramona Neamțu (Owner, Radisson Blu, Brașov), Călin Île (President, Romanian Hotel Industry Federation, FIHR), Tim Wilkinson (Partner Capital Markets Cushman & Wakefield Echinox), Ionuț Iakab (Owner, Hotel Mercure Timișoara), Nina Moldovan (General Manager & President Of The Board, Radisson Blu Cluj), Mircea Drăghici (Managing Director, Est Hospitality Consulting), Ovidiu Tudor (Exact Tours/ Asociația Incoming România), Adrian Craioveanu (EMEA Concept Sales Coordinator, Epta Group), Horia George Szabo (Marketing Manager, Conacul Archia), Alex Filip (Owner, Casă Filip Din Sarichioi), Raluca și Jorg Riommi (Owners, Hai La Saivan, Bioretreat & Farm).

Ediția din acest an se va desfășura online, iar participarea la eveniment este gratuită. Mai multe informații despre eveniment, agenda și vorbitori sunt disponibile pe www.hotelconference.ro.

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference este un eveniment organizat de Evensys, cu susținerea partenerului principal DAAS Internațional Group și a partenerilor Philips, Technogym, Sense Cosmetics, Radisson Hotel Group.