Carambol pe Autostrada Soarelui: 5 mașini s-au ciocnit, traficul este îngreunat

Carambol pe Autostrada Soarelui: 5 mașini s-au ciocnit, traficul este îngreunat

Traficul rutier este îngreunat, sâmbătă dimineaţă, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul spre litoral, în zona localităţii Drajna, unde a avut loc un carambol cu cinci autoturisme implicate, o persoană primind îngrijiri medicale.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 103+500 de metri, în zona localităţii  Drajna, judeţul Călăraşi, după ce s-a produs un carambol în care au fost implicate 5 autoturisme. Din primele date, o persoană a suferit leziuni, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

ADVERTISING

Traficul a fost restricţionat pentru aproximativ cinci minute, revenind la normal, însă s-a format coloană de autoturisme în zonă.

Totodată, sunt semnalate valori în creştere ale traficului pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, dinspre Centura Capitalei către Constanţa, la nodul rutier din zona comunei Glina, judeţul Ilfov.

Sâmbătă dimineaţă, circulaţia este restricţionată pe DJ 672C, la kilometrul 32, în zona localităţii Runcu, judeţul Gorj, ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile.

ADVERTISING

Totodată, Centrul Infotrafic a amintit că pe autostrada A1 Deva-Nădlac, între kilometrii 468+520 de metri – 473+440 de metri, între localităţile Remetea Mare şi Lugoj, judeţul Timiş, au loc lucrări de reparaţii la carosabil. Din acest motiv, traficul rutier se deviază de pe sensul către Deva, pe sensul către Nădlac, circulându-se pe o bandă pentru fiecare direcţie. Circulaţia rutieră nu este afectată pe drumurile judeţene din apropiere.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇