București: Un nepalez a murit, după ce a căzut când spăla geamurile unei clădiri

București: Un nepalez a murit, după ce a căzut când spăla geamurile unei clădiri

Un bărbat a murit, luni, după ce a căzut de pe o clădire din Sectorul 1 din Bucureşti.

Antena3 transmite că este vorba despre un alpinist utilitar care a căzut în timp ce spăla geamurile unei clădiri de birouri de pe strada Buzeşti.

Conform unor surse judiciare citate de Mediafax, este vorba despre un cetățean nepalez în vârstă de 32 de ani, care a căzut de la etajul 5.

Din nefericire, cu toate că au fost aplicate manevre de resuscitare, bărbatul nu a supraviețuit.

Primele date arată că nu este vorba despre sinucidere, ci mai degrabă despre un accident. Conform declarațiilor date de colegii săi de muncă pentru Observator, cordelina care îl susținea pe nepalez s-ar fi rupt.

ADVERTISING

”La data de 15 mai 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 4 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de pe un imobil, din Sectorul 1. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul persoanei”, a anunţat oficial Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, pentru a se stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs decesul.

ADVERTISING

Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇