Berlusconi, în spital cu coronavirus. Medicul lui spune că ”faza este delicată”

Berlusconi, în spital cu coronavirus. Medicul lui spune că ”faza este delicată”

Fostul şef al guvernului italian, Silvio Berlusconi, internat din cauza unei infecţii pulmonare cauzate de Covid-19, ”reacţionează bine la tratamente”, a declarat duminică medicul său, adăugând că este un moment ”delicat”, pentru că Berlusconi este considerat o ”persoană fragilă”, având în vedere istoricul său medical. În anul 2016, fostul premier italian a suferit o intervenţie pe cord deschis.

”Pacientul este calm şi reacţionează bine la tratamente”, a declarat profesorul Alberto Zangrillo, medicul său curant de la spitalul San Raffaele din Milano. ”Situaţia este sub control”, a adăugat el. Cu toate acestea, ”faza este delicată” şi ”arăt un optimism precaut, pe care îl reiterez, deoarece domnul Berlusconi se încadrează în categoria persoanelor mai fragile”.

Silvio Berlusconi, care va împlini 84 de ani peste trei săptămâni, a anunţat miercuri seară că fost depistat pozitiv cu Covid-19. În aceeaşi situaţie sunt si doi dintre copiii săi, Barbara, 36 ani şi Luigi, 31 ani, precum şi noua sa iubită, Marta Fascina.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!