Atac violent la Mogoșoaia: A lovit cu mașina doi oameni, după o bătaie cu pumni și picioare

Atac violent la Mogoșoaia: A lovit cu mașina doi oameni, după o bătaie cu pumni și picioare

Poliția a intervenit pentru dezamorsarea unui conflict, izbucnit între membrii a două familii din localitatea Mogoșoaia din Ilfov.

Oamenii s-au lovit cu pumnii și picioarele, dar și obiecte contondente, iar lucrurile au degenerat la un moment dat, astfel că unul dintre bărbații implicați în conflict s-a urcat la volanul unei mașini și a lovit gardul unei locuințe.

Mai mult, acesta ar fi lovit cu mașina și un tânăr de 19 ani, dar și o femeie de 49 de ani, după care a fugit de la locul faptei.

Bărbatul de 35 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISING

Trei persoane au ajuns la spital.

“În cel mai scurt timp, poliţiştii rutieri din Buftea l-au depistat pe bărbatul respectiv, pe o stradă din apropierea locului faptei şi l-au condus la sediul Poliţiei Oraşului Buftea, pentru cercetări. 

Bărbatul a fost testat cu aparatele din dotare, care au indicat o valoare de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat şi un rezultat negativ la consumul de substanţe psihoactive, context în care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 990 de lei, conform OUG 195/2002, iar, ca măsură complementară, i-a fost reţinut permisul de conducere, pentru 90 de zile”, a menţionat IPJ Ilfov. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Bărbatul respectiv a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat Tribunalului Ilfov, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. 

Poliţiştii din Ilfov continuă cercetările în acest caz pentru săvârşirea a două infracţiuni de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇