Accidente pe Autostrada Soarelui: Două tamponări în lanț, iar o mașină a luat foc în mers. Sunt blocaje și pe DN1

Accidente pe Autostrada Soarelui: Două tamponări în lanț, iar o mașină a luat foc în mers. Sunt blocaje și pe DN1

Două tamponări în lanț au îngreunat circulația, sâmbătă dimineață, pe Autostrada Soarelui, unde s-au format coloane de mașini de aproximativ 3 km pe sensul de mers către litoral. Ulterior, o mașină a luat foc în mers, pe sensul spre Capitală. Totodată, au fost blocaje în trafic și pe DN1.

Primul carambol s-a petrecut la km 59, în zona Nicolae Bălceascu. Au fost implicate cinci mașini, care au fost scoase pe banda de urgență, așa că în zonă s-a circulat cu viteză redusă. Coloana de mașini ajungea la trei kilometri, informează Digi24.

ADVERTISING

A doua tamponare în lanț a avut loc la km 184, în localitatea Peștera, din județul Constanța. Au fost implicate patru mașini. În această zonă, coloana de mașini a ajuns la doi kilometri.

Şi pe A4 Ovidiu-Agigea a fost trafic intens, sâmbătă dimineață, pe sensul de mers către litoral.

Ulterior, o mașină a luat foc în mers pe Autostrada A2 București – Constanța, la kilometrul 39, în zona localității Fundulea, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române. La locul incendiului s-a format o coloană uriașă de fum, iar vizibilitatea a fost scăzută. La fața locului s-au deplasat pompierii, care au stins flăcările. Nimeni nu a fost rănit.

Captura-de-ecran-2023-07-15-130803

Sursă foto: Captură Digi24

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ciculația rutieră a fost restricționată mai bine de jumătate de oră pe banda 1 a sensului de mers către București. Aceasta s-a reluat, dar s-a format o coloană de mașini, transmite Libertatea.ro.

De altfel, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, sâmbătă dimineață, era trafic intens și pe  DN1 Ploieşti-Braşov, în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Braşov. Traficul a fost îngreunat și în zona orașului Bușteni.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇