A murit Peter Imre

A murit Peter Imre
Foto: Hepta.ro

Cunoscutul om de afaceri Peter Imre a murit, vineri seara, la vârsta de 60 de ani, informează Adevărul.

Peter Imre a murit într-o clinică din București, după o lungă luptă cu cancerul.

Peter Imre a fost unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Era și un cunoscut pasionat de mașini.

Peter Imre şi-a început cariera profesională în anul 1985, la Hertz Rent-A-Car Budapesta. În anul 1998 a devenit directorul Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria, funcţie în care a lucrat până în 2009. În 2010 a fost numit director general la Adevărul Holding.

ADVERTISING

Cunoscutul om de afaceri era căsătorit cu Marina, fiica lui Teodor Meleşcanu, din 2006. A mai fost căsătorit cu colega de bancă din școala generală, cu care are și un băiat.

La 20 de ani a fost diagnosticat cu cancer, a stat un an internat, a fost operat și supus unui program terapeutic complex și din 42 de pacienți care erau tratași simultan, a fost singurul care a supraviețuit.

„Am facut chimioterapie, a fost un moment greu pentru că oncologia nu era așa de dezvoltată, iar oamenii mureau lânga mine precum muștele”, povestea Peter Imre.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Cred că secretul reușitei constă în dorința de a învinge, credința în Dumnezeu și în tine. În plus, trebuie enorm de multă muncă. Si dragoste, multă pasiune pentru ceea ce faci. Fără pasiune, nimic nu este posibil”, spunea în urmă cu câțiva ani Peter Imre.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇