Vrei să devii expert în achiziții publice? Durează doar trei săptămâni cu Aprendis

Vrei să devii expert în achiziții publice? Durează doar trei săptămâni cu Aprendis

Achizițiile publice sunt un domeniu vast, cuprins de multiple rigori legislative și etice. Pentru a face față tuturor provocărilor, în timp ce materializezi fiecare oportunitate, este nevoie de o serie de cunoștințe și abilități bine deprinse. Dacă îți dorești să îți conturezi o carieră în această direcție, poți obține nivelul de pregătire necesar prin urmarea unui curs complet, autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări.

Ce vei învăța în cadrul unui curs de achiziții publice?

Cum se derulează procedurile de achiziții publice, care este caietul de sarcini al unui expert, care sunt regulile de participare la procedurile de atribuire, cum și când se face publicarea anunțurilor, care sunt tipurile de licitație pe care trebuie să le cunoști și derulezi și cum se soluționează contestațiilor – acestea sunt principalele topicuri de discuție în cadrul cursului Aprendis.

ADVERTISING

Platforma SEAP este principalul instrument utilizat în desfășurarea acestor activități și totodată punctul central al cursului. Vei învăța cum și când să o utilizezi pentru a atinge obiectivele vizate și cum să aplici corect toate practicile specifice domeniului achizițiilor. Responsabilitatea de pe umerii unui expert este uriașă și, pe parcursul săptămânilor de pregătire vei învăța cum să o gestionezi pentru a-ți exploata poziția, pentru a adăuga valoare organizației tale și a debloca tot mai multe oportunități în carieră. Vezi mai multe despre achizitii publice aici!

Cum se desfășoară programul de formare?

Trei săptămâni este perioada în care vei beneficia de atenția și cunoștințele trainerului tău, iar între orele 10:00 și 14:00, în fiecare sâmbătă și duminică, vor avea loc întâlniri online, live în sistem de video-conferință prin intermediul aplicației ZOOM. În tot acest timp, vei învăța, de la persoane cu vastă experiență în domeniu, cum să identifici și să evaluezi corect furnizorii, să redactezi și să evaluezi documentația de licitație, cum negociezi și gestionezi contractele, când și cum creezi și publici anunțuri de participare și, bineînțeles, cum se folosește și ce beneficii aduce integrarea platformei SEAP în practica de zi cu zi și respectarea normelor legale.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La finalul celor trei săptămâni, vei susține un examen de absolvire prin care ți se va stabili nivelul de pregătire acumulat. Acesta constă în două probe distincte, și anume un test grilă și predarea unui proiect amplu. După ce îți este evaluată performanța, vei primi certificatul de absolvire care atestă faptul că ai obținut calificare în domeniu, moment în care îți este oferit și dreptul de liberă practică.

Câte costă un curs Aprendis de achiziții publice?

Aprendis îți oferă nenumărate beneficii și de ordin financiar pentru că, pentru întreaga perioadă de pregătire teoretică și practică, va fi necesar să plătești doar 1.100 de lei. Această sumă cuprinde atât suportul principal de curs, cât și menținerea legăturii dintre cursant si formator, dar și taxa de examinare și eliberarea certificatului de absolvire, și o vei putea plăti atât integral, cât și în două rate egale, prin virament bancar.

ADVERTISING

Înscrie-te în trei pași simpli

Dacă îți dorești să te bucuri din plin de toate beneficiile pe care această sesiune de pregătire ți le oferă, tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma Aprendis și să completezi formularul de înscriere cu datele solicitate. Cererea îți va fi procesată rapid, iar un membru al echipei te va contacta pentru a-ți oferi toate informațiile necesare cu privire la modul de desfășurare, trainerul tău și răspunsuri la toate întrebările pe care le ai. Grăbește-te însă dacă îți dorești să faci parte din următoarea grupă pentru că există doar cinci locuri disponibile, care se ocupă rapid în ordinea înscrierilor.

Deslușește tainele achizițiilor publice alături de experții Aprendis în cadrul unui curs complet de formare profesională!