Un profesor universitar din Sibiu ar fi uitat ca studenţii îi văd ecranul şi a început să caute prostituate (Video)

Un profesor universitar din Sibiu care susţinea un curs online ar fi uitat că cei 42 de studenţi care îl urmareau îi pot vedea ecranul şi ar fi intrat pe un site cu anunţuri postate de persoane care oferă servicii sexuale, reiese dintr-un clip care a ajuns pe internet.

”A uitat să-și oprească share-screen-ul și toată clasa a văzut că se uită, frumos, după…”, este descrierea clipului, potrivit publicaţiei Turnul Sfatului.

Contactat de jurnalişti, profesorul a invocat un posibil atac informatic şi a ameninţat că va formula o plângere penală.

ADVERTISING

”Am aflat și eu în cursul zilei de astăzi că ar exista un filmuleț. Deocamdată nu știu și nu pot să comentez condițiile în care a apărut. Știu doar că directorul departamentului Informatică Marketing al ULBS ne-a informat că au existat mai multe tentative din afară de a ataca mail-ul @ulbs.ro. Mai multe amănunte nu am. Voi contacta avocatul pentru a formula plângere penală”, a declarat cadrul universitar pentru sursa citată.

Contactată la rândul său pentru un punct de vedere, conducerea Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu a declarat că "dezaprobă orice atitudine neconformă cu statul și conduita universitară".

ADVERTISING

"În cazul particular semnalat de dumneavoastră, vom analiza situația și vom dispune măsurile care se impun, în conformitate cu regulamentele și etica Cartei ULBS”, au mai spus reprezentanții instituției.

Profesor filmat de studenți printre anunțurile cu prostituate. ”Voi formula plângere penală”


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇