Pe 30 mai 2022 încep înscrierile la Grădinița Prietenii Mei, anul școlar 2022-2023

Pe 30 mai 2022 încep înscrierile la Grădinița Prietenii Mei, anul școlar 2022-2023

Pe 30 mai se dă startul înscrierilor în anul şcolar 2022-2023. Grădinița cu program prelungit “Prietenii Mei” este pregătită să primească toți preșcolarii dornici de o aventură unică! 

La Grădinița “Prietenii Mei” ne asigurăm că cei mici sunt pregătiți corespunzător pentru viață și școală, că sunt îngrijiți și supravegheați permanent, dar și că procesul educativ rămâne întotdeauna unul coerent, echilibrat. În plus, încurajăm dezvoltarea de interacțiuni sănătoase între copii; acestea, la rândul lor, le permit să-și dezvolte inteligența emoțională, împreună cu o serie de repere sociale și afective esențiale pentru viitorul lor.

ADVERTISING

Fiecare grupă de preșcolari este formată din maximum 17 copii, respectiv 20 (în funcție de vârstă și conform legii), grupele sunt coordonate de educatoare cu studii superioare de specialitate și de două îngrijitoare, care asigură îndeplinirea nevoilor de bază ale copiilor. 

Grădinița noastră este concepută să funcționeze cu 9 grupe de preșcolari. 

Grădinita Prietenii MEI

PROGRAM

Program scurt 800-1300  –  include activitățile zilnice didactice conform programei școlare, activitățile suplimentare (Cluburi) incluse în taxă, 3 mese/zi (micul dejun, gustarea de fructe, masa de prânz cu feluri de mâncare, pregătite în bucătăria grădiniței, conform Meniului alcătuit prin colaborare cu medicul nutriționist).

ADVERTISING

Program lung 800-1800 – include activitățile zilnice didactice conform programei școlare, activitățile suplimentare (Cluburi) incluse în taxă, 4 mese/zi (micul dejun, gustarea de fructe, masa de prânz cu feluri de mâncare, gustarea de după-amiază, pregătite în bucătăria grădiniței, conform Meniului alcătuit prin colaborare cu medicul nutriționist), activități liber-alese, jocuri structurate și semi-structurate.

Programul prelungit al instituției vizeaza intervalul orar 07.00 – 08.00 și 18.00 – 19.00

Grădiniţa cu program prelungit Prietenii Mei este o instituţie de învăţământ autorizată să funcționeze prin Ordinul Ministrului Educației nr. 3492 / 28.03.2016. Misiunea acesteia este de a oferi educație, șanse egale și dezvoltare personală continuă, tuturor preşcolarilor. De asemenea, grădinița are toate autorizațiile de funcționare (autorizație pentru securitatea la incendiu, autorizație sanitară, autorizație sanitar-veterinară).

ADVERTISING

În completarea programei școlare, Grădinița Prietenii Mei pune la dispoziția preșcolarilor oferta educațională care susține dezvoltarea armonioasă a aptitudinilor și intereselor individuale: 

  • Clubul de mișcare Sport și Sănătate (înot și aquagym, fotbal, baschet, tenis, balet și dans sportiv, arte marțiale)
  • Clubul de limbi străine - Playful English  
  • Clubul de artă interpretativă (pian, canto)
  • Clubul de actorie Little Star
  • Clubul de pictură Small Hands, Big Art
  • Clubul de pictură cu praf de marmură Sabbiarelli
  • Clubul Origami Hârtia prinde viață
  • Clubul Arts & Craft
  • Clubul de dezvoltare personală și Logopedie.

Sediul grădiniţei, cu o suprafaţă totală de peste 4.500 de metri pătraţi, include săli de clasă spaţioase, dormitoare separate, sală de mese cu bucătărie proprie, spaţii de joacă interioare şi exterioare, cabinet medical. 

În plus, Complexul sportiv cu piscină interioară, sală de gimnastică, sală de sporturi de echipă, toate cu  vestiare separate, Sala de spectacole cu pian, Centrul de limbi străine, Laboratorul de informatică şi Laboratorul de Astronomie vin în completarea cadrului educativ, pentru a asigura dezvoltarea pluridisciplinară şi armonioasă a copiilor.

Informaţii detaliate despre echipa grădiniţei, poveştile create de copii zilnic, emisiunile difuzate pe Radio7 ale preșcolarilor, dar şi alte articole se găsesc în cadrul revistei grădiniței “Revista de 10” (publicație lunară, creată de echipa Prietenii Mei, care sintetizează activitățile didactice și evenimentele cele mai importante ale fiecărei luni, precum și teme de interes pentru copii, părinți și specialiști în educație), pe site-ul  http://gradinitaprieteniimei.ro/ sau pe pagina de facebook https://ro-ro.facebook.com/gradinitaprieteniimei

Pentru înscrieri, ne puteți contacta telefonic la 021-222-46-42 / 0745 02 88 76. Vă așteptăm și la o vizionare pe Bulevardul Metalurgiei, numărul 87, Sector 4, București.

Hai și TU la Grădinița cu program prelungit “Prietenii Mei”!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇